EXTRAESCOLARS CURS 2019/20

Benvolgudes famílies,
Des de l’AFA del Montserrat ens adrecem a vosaltres amb la finalitat d’informar-vos de les novetats que es duran a terme a partir del curs 2019-20.
Us adjuntem una sèrie de documents que agrairem us els mireu detalladament per tal que estigueu ben informats de tot. Teniu disponible tota aquesta documentació al web, apartat extraescolars.
Trobareu un “Dossier de les activitats extraescolars que us servirà de guia, hi ha tota la informació rellevant que cal tenir present.
A banda, us adjuntem un document amb la presentació del nou proveïdor de l’extraescolar d’idiomes .
En quan a aquesta activitat, cal tenir present que, al ser un nou proveïdor tots els alumnes que hi estiguin interessats hauran de fer la prova de nivell.
Com a novetats veureu que hem canviat el proveïdor de l’activitat de Cinema i us presentem una nova activitat de Disseny 3D adreçada a tots els alumnes.
Durant el curs podreu veure a través de les Xarxes Socials de l’AFA els continguts que treballa l’alumnat a les extraescolars i us informarem de les activitats extraordinàries obertes a famílies (xerrades, tallers, càpsules….) a les quals us animem en sigueu partícips.
Per qualsevol dubte que us pugui sorgir podeu enviar un e-mail a: inscripcions@ampamontserrat.cat Contactarem amb vosaltres el més aviat possible.

Podeu fer les inscripcions en aquest formulari.

Comissió d’extraescolars

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *