Extraescolars durant el confinament

Benvolgudes famílies,

Des de la comissió d’extraescolars esperem que estigueu bé i que la situació en què ens trobem degut al COVID19 sigui el més portable possible.

Volem expressar que des de l’inici del confinament hem intentat realitzar les activitats extraescolars en format online, però organitzar-ho no ha estat senzill degut a la gran velocitat dels esdeveniments.

Us demanem disculpes per si no hem comunicat i gestionat alguns aspectes de la millor manera possible o amb la suficient antelació.

Inicialment crèiem que només serien un parell de setmanes, però veient que el procés s’allargava, hem estat parlant amb els proveïdors per intentar trobar la millor manera de fer les activitats en format online alhora que hem intentat ajustar el preu al màxim.

Us escrivim perquè creiem que com a part de l’AFAnecessitem comptar amb una estabilitat econòmica de les nostres activitats, i no podem assumir la pèrdua econòmica que un retorn de rebuts massiu comportaria, tant per l’import dels rebuts en sí com per les comissions bancàries que aquestes devolucions suposen.

Sabem que la situació actual no és fàcil per ningú i que el nivell d’incertesa pot ser molt elevat per algunes famílies, així que podem entendre qualsevol decisió que es prengui per part de les famílies, però necessitem conèixer-les per endavant per poder actuar en conseqüència.

Les condicions de realització de les activitats seran les següents:

  • Disseny 3D: desgraciadament per inconvenients tècnics i tecnològics aquesta activitat no es podrà realitzar online. No es cobrarà res als alumnes inscrits.
  • Robòtica: Les classes estan funcionant molt bé i per tant seguiran tal i com s’han vingut realitzant fins ara. El preu es veurà reduït un 10% de 50€ a 45€ mensuals.
  • Teatre: Les classes també estan funcionant molt bé i també seguiran igual. La quota trimestral també es veurà reduïda en un 10%, de manera que la quota de 75€ passa a 67€ i la quota de 90€ passa a 81€.
  • Anglès: Vam començar amb el format proposat per UAB de donar als alumnes feines per fer a casa (2 hores aproximadament) i 15 minuts de “tutoria individual”. Aquest format no ha acabat de funcionar i hem proposat fer classes grupals de 40 minuts de classe + 10 minuts de pausa + 40 minuts de classe. Les feines es proposaran a classe i es revisaran a la següent sessió. Estem provant aquest format aquesta setmana i sembla que funciona millor.

Totes les classes tindran la mateixa durada, de manera que l’activitat de 100h passarà a ser també de 70h i faran una classe setmanal els divendres.

Degut a la modificació de la durada de les classes el preu passarà de 65€ a 55€ mensuals.

Hem negociat amb UAB una rebaixa del preu/hora que ens cobren i així poder baixar la ràtio mínima necessària per poder tirar endavant els grups. Entenem que s’agraeix que les classes online siguin més reduïdes. El nombre mitjà d’alumnes per classe serà de 6.

Depenent de la resposta de les famílies potser haurem de reagrupar els alumnes de manera diferent, tot i que intentarem mantenir els grups actuals sempre que sigui possible.

Us agrairem que ens confirmeu tant si voleu continuar com si no amb les extraescolars que els vostres fills i filles estan cursant actualment i, així sabrem que tots heu rebut la informació i ningú es queda fora de manera involuntària.

Per fer-ho contesteu al següent formulari https://forms.gle/1qUbom4UEz4Ddo4r7  o si teniu cap dubte escriviu un correu a extraescolars@afainstitutmontserrat.cat.

Cal omplir un full de formulari per cada activitat realitzada si se’n fa més d’una.

Necessitem tenir aquesta informació amb urgència per poder-ho organitzar tot (data límit diumenge vespre) de manera que dilluns puguem tancar grups. Els rebuts de les activitats extraescolars es cobraran la setmana vinent.

Durant les vacances escolars de Setmana santa hi haurà extraescolars. Entenem que tot i ser vacances, la situació dels alumnes no serà massa diferent a la d’ara. En el cas de teatre i robòtica és una classe extra i en el cas d’anglès aquesta classe servirà per recuperar les sessions perdudes la setmana del 16 al 20 de març (aquestes classes s’estan recuperant aquesta setmana i les d’aquesta setmana es recuperaran per Setmana santa).

No dubteu a preguntar-nos els dubtes que us sorgeixin i fer-nos qualsevol comentari que creieu pugui ajudar a millorar el servei.

No volem despedir-nos sense tornar a fer evident el nostre suport a totes les famílies del centre, especialment a les que s’han vist afectades per aquesta situació.

Fins aviat i salut!

Comissió d’extraescolars

Una resposta a «Extraescolars durant el confinament»

  1. D’aquests dies o mesos en parlaran fins que siguin avis i avies Dia a dia vivim el confinament. I es vivint-lo que anem coneixent que passa i que ens passa. I ens desanimem. I ens animem. I parlem. I callem. I fem I hem de pensar Llegeix mes» Recomanacions entorn als regims de comunicacio i estanca dels fills i filles durant l estat d alarma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *