Compra de llibres i llicències curs 2020-2021

Bon dia a tothom!

Des de l’AFA us volem fer arribar algunes informacions en relació als llibres i llicències necessàries de cara al curs 2020-2021 per aquest any tan diferent que ens està tocant viure:

  • Teniu disponible el llistat de llibres i llicències al web de l’institut juntament amb la recomanació per part del centre de NO comprar de moment els que corresponen a assignatures optatives.
  • El llistat està també disponible a la plataforma Iddink per si voleu fer servir aquesta via d’adquisició de llibres i llicències.
  • IMPORTANT: Aquest any l’AFA no farà cap cobrament de llicències. La compra de les llicències es farà (via Iddink o una altra) per part de cada família de manera individualitzada. És a dir, el llistat de llibres disponible a Iddink inclou les llicències digitals.
  • Si feu servir la via Iddink: NO HEU DE COMPRAR EL LLISTAT COMPLET. En alguns casos haureu d’escollir entre comprar el llibre nou (que inclou llicència) o bé comprar únicament la  llicència + ecobook reciclat (o llibre reciclat que tingueu).
  • Iddink fa enviament gratuït fins finals de juliol aquest any. Donada la incertesa al respecte dels llibres per les optatives, hem negociat que les famílies que facin una comanda al juliol per altres llibres tindran també enviament gratuït dels llibres d’optatives que puguin necessitar al setembre. Per la resta de comandes fetes de nou al setembre, el preu de l’enviament serà de 4,5 €.

A l’AFA estem fent tot el possible per treballar en remot, coordinar-nos amb el centre i informar-vos puntualment de totes les novetats, tot i l’entorn canviant que estem tenint amb la COVID19.

Us desitgem un súper bon estiu que ens carregui les piles per tornar el proper setembre a un curs que sabem serà ple de nous reptes!

Junta de l’AFA Institut Montserrat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *