Inscripcions a extraescolars pel curs vinent obertes!

A partir d’avui ja podeu inscriure-us a les activitats extraescolars del curs vinent (2020/21).

Sabem que aquest darrer curs ha estat complicat, però des de la comissió d’extraescolars hem intentat avançar amb la màxima normalitat possible i, ara per ara, així planegem el curs vinent, amb classes presencials al centre, però tenint preparades alternatives en cas que fossin necessàries.

Us podeu inscriure mitjançant el següent enllaç:

Inscripció extraescolars 2020/21

També ens agradaria que tots aquells que heu participat d’alguna manera aquest curs passat en alguna extraescolar ens féssiu arribar els vostres comentaris, opinions i suggerències per tal de poder oferir el millor servei possible a les famílies. Ho podeu fer mitjançant el següent enllaç:

Qüestionari de satisfacció extraescolars 2019/20

Us desitgem un molt bon estiu i ens tornem a trobar al setembre!!!

Eva i Ariadna

Comissió d’extraescolars

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *