Disseny 3D

Vols aprendre Sketchup? Amb aquesta activitat extraescolar aprendràs a fer servir Sketchup, el programa amb nom de salsa de tomàquet i un dels més usats del món.

El programa Sketchup s’ha convertit en un dels programes més utilitzats en el modelatge i renderitzat de projectes d’arquitectura, disseny d’interiors, disseny de videojocs o disseny industrial entre d’altres, incloent la impressió en 3D. La seva facilitat d’ús i la seva interfície senzilla han provocat que sigui una de les opcions més demandades per empreses de disseny i estudiants a l’hora d’elaborar models en 3D. Si estàs pensant iniciar-te en el món del modelatge per ordinador, Sketchup és sens dubte la millor opció, en poques setmanes obtindràs fàcilment resultats altament acceptables. En el curs de SketchUp aprendràs el programa de modelatge 3D pensat per a realitzar entorns d’arquitectura, interiors, paisatgisme, urbanisme, mobles, enginyeria, disseny industrial, disseny escènic, videojocs, visual marxandatge.


Molt recomanable per a aquelles persones que vulguin iniciar-se en el modelatge en tres dimensions, ja que SketchUp és conegut per la seva facilitat d’aprenentatge i els seus bons resultats quant a la relació de qualitat/temps. Dissenyat amb l’objectiu d’oferir una forma intuïtiva i flexible de treballar a diferència dels seus competidors, més complexos a l’hora d’aprendre. 


En el curs construirem diferents models 3D des de “0”, aprendrem a crear vídeos dels nostres models 3D…i moltes coses més.
El curs s’estructura en un total de sis blocs temàtics:

  1. Introducció a SketchUp,
  2. Dibuix 2D,
  3. Modelatge 3D,
  4. Eines Auxiliars,
  5. Introducció als Plugins per a SketchUp.
  6. Creació de model per presentar a la jornada de portes obertes del proper curs

PROVEÏDOR: Sergi Sauró (Dissenyador arquitecte d’interiors i mobiliari)
INICI: OCTUBRE 2020
HORARIS: Dimecres de 15’30h a 17h i dijous de 15’30h a 17h (si surt un segon grup).
ALUMNES PER GRUP: Mínim 6 màxim 12.


Aprèn a modelar en 3D amb un dels programes amb el que es fan jocs com Call of Dutty, Fornite o GTA. Dibuixa amb 3D de manera senzilla i divertida qualsevol cosa, edificis, objectes, cotxes.

Què pots fer amb SketchUp?

Canal de Youtube on es van penjant exemples del que es pot fer amb Sketchup. Subscriu-te!!