Enllaços d’interès

OFERTA ESPORTIVA

AEE INS Montserrat

L’Associació Esportiva Escolar de l’Institut Montserrat és l’encarregada de la gestió de les activitats esportives al centre i del menjador escolar.

RECURSOS per a joves

Espai Jove Casa Sagnier

La Casa Sagnier és un equipament municipal juvenil de referència del Districte de Sarrià-Sant Gervasi. Un centre de trobada, relació, participació i acció per a adolescents i joves d’11 a 35 anys. En aquest espai es porten a terme diferents serveis i projectes que responen a un mateix projecte educatiu:

Punt d’Info Juvenil

Sales d’assaig

Espai d’entitats

Projectes audiovisuals i de noves tecnologies.

Aquí t’Escoltem

 L’Aquí t’escoltem” és un servei per a joves de 12 a 20 anys, que proporciona eines i recursos per enfortir les habilitats personals i socials, i fomentar el creixement personal dels adolescents.

Konsulta’m

L’espai Konsulta’m és un servei de suport psicològic dirigit a adolescents i joves per detectar i atendre de forma preventiva el patiment psicològic i els problemes de salut mental dels joves. També ofereix assessorament a les famílies i als professionals que treballen amb adolescents i joves.

Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats

Centre Jove d’Atenció a les Sexualitats (CJAS) és un servei d’atenció específica als adolescents i joves i sempre GRATUïT, CONFIDENCIAL I PRESERVANT LA MÀXIMA ANONIMITAT POSSIBLE.

El CJAS és un centre acreditat pel Catsalut de caràcter preventiu-educatiu i assistencial. Es considera un servei de referència, complementari als serveis sanitaris, psicològics i socials, i actua des d’una perspectiva d’optimització dels recursos existents en la xarxa sociosanitària normalitzada.

L’objectiu fonamental del servei, basat en els Drets Sexuals i Reproductius i la seva defensa, és el d’atendre i acompanyar els joves i el seu entorn, en el procés de creixement per afavorir la vivència d’una sexualitat positiva i responsable. Els Drets sexuals, la mirada biogràfica i el feminisme són les tres bases de la nostra intervenció (veure l’apartat “Els vostres drets, el nostre model”).

La Lore

La Lore és algú a qui li passen coses semblants a les què et passen a tu. Algú que t’escolta, que t’entén i que de tant parlar amb altres joves sap un munt de coses sobre relacions, gènere, sexualitat i diversitat sexual. Com funciona la pastilla del dia després i on trobar-la, dubtes sobre la preferència sexual o la identitat, relacions que no et fan sentir bé i no saps com deixar-les, dificultats amb els orgasmes… qualsevol cosa en pot parlar!!

Per això el més important per a ella és que li puguis fer totes les preguntes que et ronden pel cap sense tabús ni vergonyes a la seva CONSULTORIA, que pot ser ONLINE a través del formulari o per WHATSAPP al número 602047850 .

Centre LGTBI Barcelona

El Centre LGTBI de Barcelona és l’equipament de referència en temàtica LGTBI (Lesbianes, Gais, Trans, Bisexuals i Intersexuals).

La comunitat LGTBI i la resta de la ciutadania disposen d‟un equipament públic transversal des del qual s‟ofereix un ampli catàleg de serveis d‟informació, orientació i atenció directa, en coordinació amb les entitats i les diferents administracions.

RECURSOS per a famílies

Centre per a famílies per adolescents

L’adolescència representa una etapa de canvis, tant per als nois i noies com per als pares, mares i tutors. Sovint, comportaments que estan dins de l’absoluta normalitat generen dubtes i preocupació entre les famílies.